کورن داگ پنیری را به این سبک درست کنید

    0
    371 views

    کسانی که عاشق غذاهای سرخ کردنی و فست فودی هستند پیشنهاد می کنیم که کورن داگ پنیری را حتما تجربه کنند چون بعد از خوردن آن عاشق این سرخ کردنی می شوند.

    مواد لازم:

    آرد ذرت زرد: یک پیمانه
    نمک: 1/4 قاشق چایخوری
    آرد سفید: یک پیمانه
    بیکینگ پودر: چهار قاشق چای خوری
    شیر یا آب: یک پیمانه
    تخم مرغ: دو عدد
    نمک و هات داگ: به میزان لازم
    پنیر چدار یا گودا ورقه ای: به میزان لازم
    روغن برای سرخ کردن، سس قرمز و خردل: به میران لازم

    طرز تهیه:

    1. در یک ظرف بزرگ آرد، آرد ذرت، بیکینگ پودر، خردل و نمک را با هم مخلوط می کنیم. در ظرفی دیگر شیر و تخم مرغ ها را با همزن دستی زده، به مخلوط قبلی اضافه می کنیم و خوب هم می زنیم. خمیر آماده شده را در یک لیوان ریخته و کنار می گذاریم.
    2. ظرف گودی را برای سرخ کردن انتخاب می کنیم. روغن باید فراوان باشد تا کاملا هات داگ ها را در سیخ چوبی فرو برده، یک ورق پنیر را دور آن ها پیچیده، سپس داخل مخلوط آماده شده فرو برده و در روغن مایع سرخ می کنیم تا کاملا طلایی شود.
    3. بعد از سرخ شدن، کورن داگ ها را روی دستمال کاغذی گذاشته تا روغن اضافی آن ها گرفته شود. در انتها با انواع سس قرمز و خردل سرو می کنیم.

    پاسخ دادن