دستور تهیه لوف مرغ و بادمجان

    0
    310 views

    لوف مرغ و بادمجان غذای بسیار خوشمزه با ظاهری جذاب است که میل انسان را برای غذا خوردن چند برابر می کند. طرز تهیه این غذا را آماده کرده ایم.

    مواد لازم برای خمیر:

    آرد: ۳۰۰ گرم
    نمک: نصف قاشق چایخوری
    خمیر مایه فوری: نصف قاشق چایخوری
    روغن: دو قاشق غذاخوری
    آب: نصف پیمانه
    زرده تخم مرغ: یک عدد
    مخلوط شیر و زرده تخم مرغ: به میران لازم

    مواد لازم میانی:

    برگ آویشن: یک قاشق چایخوری
    پیاز: یک عدد
    بادمجان قلمی: سه عدد
    گوشت مرغ: ۴۰۰ گرم
    سیر: سه حبه
    آبلیمو: دو قاشق غذاخوری
    نمک، فلفل و روغن: به میزان لازم

    طرز تهیه:

    1. آرد، نمک و خمیر مایه را مخلوط می کنیم. زرده تخم مرغ و روغن را در وسط آن ریخته، آب را در اطراف می ریزیم و با قاشق جمع می کنیم.
    2. خمیر را به مدت ۱۰ دقیقه ورز داده، بعد در کاسه ای با روکش پلاستیکی به مدت دو ساعت استراحت می دهیم.
    3. گوشت مرغ را حبه قندی خرد کرده و همراه با نمک، فلفل و برگ آویشن تفت می دهیم. بادمجان ها را پوست گرفته، حبه قندی خرد کرده و در تابه یا کمی روغن روی حرارت کم تفت می دهیم، وقتی برشته شد، سیرهای پوره شده و آبلیمو را افزوده و به تفت دادن ادامه می دهیم. پیاز را خلالی خرد کرده و با روغن سرخ می کنیم تا طلایی شود.
    4. خمیر را به شکل مستطیل برش زده، مواد را در وسط آن ریخته و خمیر را به صورت خط های افقی برش می زنیم، سپس یکی در میان خمیر برش خورده را روی مواد می کشیم.
    5. دو سر خمیر را بسته، روی نان را با مخلوط شیر و زرده تخم مرغ رومال می کنیم، بعد در فر با حرارت ۱۸۰ درجه سانتی گراد به مدت ۴۵ دقیقه می پزیم.

    نکته: خمیر پر شده را در قالب لوف نیز می توان قرار داد به طوری که کمتر از نیمی از قالب را پر کند تا بعد از پخت حجمی هم اندازه قالب پیدا کند.

    پاسخ دادن