آشنایی با فواید درمانی پسته

    0
    180 views

    پسته به عنوان یک ماده غذایی گیاهی و نیروبخش و درمان کننده بسیاری از بیماری ها مورد استفاده قرار میگیرد. در این مقاله به شرح خواص پسته پرداخته ایم.

    *پسته در مقایسه با دیگر آجیل ها بدون کلسترول می باشد و دارای مقدار کمی چربی اشباع می باشد. چربی یک منبع انرژی است و کمک به جذب ویتامین های دیگر میشود.
    * یکی از بهترین پروتئین های گیاهی است.
    * پسته از آنجایی که دارای مقدار زیادی چربی غیر اشباع و پروتئین می باشد لذا نباید بیشتر از ۱۸ گرم در هفته مصرف شود.
    *پسته دارای مقدار زیادی فیبر است. فیبر به هضم مواد غذایی کمک میکند و کلسترول و قند خون را تنظیم میکند.
    *بهترین منبع پتاسیم است.
    *دارای فسفر است و در ساخت استخوان ها و دندان شرکت میکند.
    *در تقویت عضلات و رفع خستگی موثر است.
    *ضربان قلب را به دلیل داشتن مقداری منیزیم تنظیم میکند.
    *به دلیل داشتن مقداری روی برای تقویت پوست و مو وناخن بسیار مهم است.
    *در متعادل کردن اشتها و تقویت سلول های عصبی مسمر ثمر است.
    *دارای بهترین آنتی اکسیدان ها است.
    *سبب بروز آرامش و عملکرد درست مغز میشود.
    *از پیشرفت بیماری هایی قبیل سرطان پیشگیری میکند.
    *پدر پسته درمان کننده دندان درد است.
    *دارای کالری زیاد است و به عنوان یک میان وعده پر کالری محسوب میشود.

    پاسخ دادن