کیک شیفون را به این سبک تهیه کنید

    0
    205 views

    کیک شیفون یک کیک فوق العاده خوشمزه می باشد که می توانید آن را برای عزیزانتان تهیه کنید و در کنار هم به خوردن آن مشغول شوید و لذت ببرید.

    مواد لازم:

    آرد: ۱۴۰ گرم
    شکر: ۱۲۰ گرم
    تخم مرغ: ۳ عدد
    بیکینگ پودر: یک قاشق چای خوری
    روغن مایع: ۱۰۰ میلی لیتر
    شیر: ۱۰۰ میلی لیتر
    وانیل: ۱/۴ قاشق چای خوری
    کرم تار تار: ۱/۸ قاشق چای خوری
    شکلات: حدود ۱۵۰ گرم
    توت فرنگی و کیوی: به مقدار لازم

    طرز تهیه کیک:

    1. زرده و سفیده تخم مرغ را از هم جدا کرده و زرده تخم مرغ، نیمی از شکر و وانیل را با همزن برقی بزنید تا پوک و سفید شود.
    2. سفیده تخم مرغ و کرم تار تار را با دور تند همزن برقی بزنید تا کمی فرم بگیرد، سپس باقی مانده شکر را کم کم اضافه کرده و هم بزنید تا کاملا فرم بگیرد.
    3. پس از سبک شدن زرده همزن را خاموش کرده و آرد و بیکینگ پودر الک شده را به تناوب همراه با شیر اضافه کنید. سپس روغن مایع را اضافه کرده و مخلوط کنید.
    4. در این مرحله می توانید از همزن دور کند نیز برای مخلوط کردن استفاده کنید. در آخر سفیده تخم مرغ فرم داده شده را در چند مرحله اضافه کرده و دورانی هم بزنید.
    5. مواد آماده را داخل قالب تو خالی ۲۳ سانتی متری که کاغذ انداخته اید، ریخته و در فر از پیش گرم شده با دمای ۱۷۵ درجه سانتی گراد به مدت حدود یک ساعت قرار دهید.
    6. پس از پخت کیک را داخل قالب خنک کرده و با یک چاقو دور تا دور کیک را جدا کرده و کیک را از قالب خارج کنید. شکلات را روی بخار آب ذوب کرده و یک قاشق روغن مایع را افزوده و مخلوط کنید و روی کیک بریزید به طوری که فقط روی کیک را پوشش دهد سپس میوه ها را دلخواه روی کیک بچینید.

    پاسخ دادن