طرز تهیه کیک با تزیین ماکارون

    0
    118 views

    کیک با تزیین ماکارون، کیک فوق العاده خوشمزه و با ظاهری زیبا می باشد. ما طرز تهیه این کیک را آماده کرده ایم. با ما همراه شوید.

    مواد لازم:

    تخم مرغ: ۴ عدد
    شکر: ۱۰۰ گرم
    آرد: ۱۰۰ گرم
    بیکینگ پودر: یک دوم قاشق چای خوری
    آب جوش: ۲ قاشق سوپ خوری
    وانیل: یک هشتم قاشق چای خوری

    مواد لازم تزیین کیک:

    خامه: حدود ۲۵۰ گرم
    کمپوت آناناس: یک قوطی کوچک
    گردو: حدود ۵۰ گرم
    پودر ماکارون: ۲۵۰ گرم
    آب گرم: ۵۰ گرم(۸۰ دجه سانتی گراد)
    میوه فصل: به مقدار لازم

    طرز تهیه:

    1. زرده و سفیده تخم مرغ ها را جدا کنید. زرده تخم مرغ و شکر را باهمزن برقی بزنید و آب جوش را اضافه و در حدی بزنید که زرده ها سبک و سفید شود. سفید تخم مرغ را با همزن برقی بزنید تا حدودی که فومی شده و فرم بگیرد.
    2. سفیده فرم گرفته را به زرده اضافه کرده و با لیسک به صورت دورانی هم بزنید. آرد و بیکینگ پودر را مخلوط کرده و روی مواد الک کرده و به صورت دورانی هم بزنید. آرد و بیکینگ پودر را مخلوط کرده و روی مواد الک کرده و به صورت دورانی هم بزنید.
    3. مواد را داخل قالب گرد ۲۰ سانتی متری که کاغذ انداخته اید ریخته و در فر از پیش گرم شده با دمای ۱۷۵ درجه سانتی گراد به مدت ۴۵ تا ۵۰ دقیقه قرار دهید. پس از پخت کیک را از فر خارج کرده و داخل قالب خنک کنید.
    4. دقت داشته باشید که برای کیک اسفنجی قالب نیازی به چرب کردن ندارد و فقط کف قالب کاغذ انداخته شود و مواد را داخل قالب ریخته و پس از پخت و خنک شدن کامل، دور تا دور کیک را چاقو از قالب جدا کرده و سپس از آن خارج کنید.
    5. کیک را روی صفحه گردان مخصوص تزیین کیک قرار داده و کاغذ روغنی را از کیک جدا کرده و آن را از ارتفاع، به سه لایه تقسیم نموده و لایه ها را با آب کمپوت مرطوب کرده و آناناس خرد شده و یا گردو را در هر لایه ریخته و روی میوه را با خامه پوشانده و لایه بعدی را روی آن قرار داده و کمی با دست فشار دهید.
    6. در نهایت دور تا دور کیک را با خامه فرم گرفته پوشانده و ماکارون های آماده را به کیک بچسبانید و روی کیک را نیز با میوه های دلخواه تزیین کنید.

    طرز تهیه ماکارون با پودر ماکارون:

    1. پودر ماکارون را در ظرف مناسبی ریخته و آب ۸۰ درجه سانتی گراد را اضافه کرده و با دور متوسط همزن برقی به مدت حدود ۵ دقیقه هم بزنید تا مخلوط صاف و یکدستی حاص شود.
    2. سپس همزن را خاموش کرده و رنگ ژله ای صورتی را کم کم اضافه کنید تا به رنگ دلخواه شما برسد. هم زدن مواد ماکارون با لیسک باعث پخت بهتر ماکارون می شود.
    3. مواد آماده را داخل قیف با ماسوره گرد یک سانتی متری ریخته و روی صفحه مخصوص سیلیکونی ماسوره زده و صفحه را یکی دوبار روی میز کار بکوبید تا مواد ماکارون صاف شود و حباب های آن خارج شود.
    4. صفحه آماده را به مدت ۳۵ تا ۴۰ دقیقه در دمای محیط قرار دهید تا رو به ماکارون ها را کاملا خنک کنید سپس از صفحه جدا کنید.
    5. فر را با حرارت ۱۲۵ درجه سانتی گراد گرم کرده و ماکارون ها را به مدت ۱۲ تا ۱۵ دقیقه داخل فر قرار دهید. پس از خارج کردن از فر ماکارون ها را کاملا خنک کنید سپس از صفحه جدا کنید. این ماکارون ها را به رنگ های مختلف می توانید آماده کنید.
    6. برای پخت ماکارون استفاده از صفحه سیلیکون ضروری می باشد. در صورت دردسترس نبودن صفحه سیلیکون موردنظر، از صفحه سیلیکون ساده می توانید استفاده کنید.
    0

    پاسخ دادن