پای توت فرنگی را به این سبک درست کنید

    0
    220 views

    پای توت فرنگی یک کیک بسیار لذیذ با طعمی عالی می باشد که بهترین گزینه برای سرو به همراه چای می باشد تا از خوردن آن نهایت لذت را ببرید.

    مواد لازم

    آرد: ۱۹۰ گرم
    بیکینگ پودر: یک دوم قاشق چایخوری
    نمک: یک چهارم قاشق چایخوری
    شکر: ۲ قاشق سوپ خوری
    پوست پرتقال رنده شده: ۱ قاشق چایخوری
    کره سرد: ۸۵ گرم
    خامه ساده: ۳ تا ۴ قاشق سوپ خوری
    زرده تخم مرغ: ۱ عدد

    مواد میانی پای:

    پودر ژلاتین: ۱ قاشق سوپ خوری
    آب پرتقال: یک چهارم پیمانه
    پنیر خامه ای: ۲۲۵ گرم
    ماست خامه ای: ۲۵۰ گرم
    خامه: برای تزئین
    شکر: ۱۲۵ گرم
    توت فرنگی: ۲۵۰ گرم
    سس توت فرنگی: در صورت تمایل

    طرز تهیه:

    1. آرد، بیکینگ پودر، شکر، نمک، پوست پرتقال را باهم مخلوط کرده داخل غذاساز ریخته و کره را به آن اضافه و مخلوط کنید تا به شکل خرده های نان درآید یا می توان با نوک انگشت این کار را انجام داد.
    2. سپس زرده تخم مرغ را به همراه ۲ قاشق خامه اضافه کنید تا مواد خمیر شوند و در صورت نیاز مابقی خامه را اضافه کنید. حال خمیر را برای ۳۰ دقیقه در یخچال قرار دهید.
    3. پس از آن خمیر را به ضخامت ۳ تا ۵ میلیمتر باز کنید و داخل قالب پای ۲۵ سانت پهن کنید و برای ۱۵ دقیقه دیگر در یخچال بگذارید، فر را با دمای ۲۰۰ درجه سانتی گراد یا ۴۰۰ درجه فارنهایت گرم کنید.
    4. کف قالب را کاغذ روغنی گذاشته و روی کاغذ را حبوبات بریزید و برای ۲۰ دقیقه آن را داخل فر بگذارید سپس حبوبات را برداشته و ۱۰ دقیقه دیگر آن را بپزید.
    5. پس از سرد شدن کامل آن را با مواد میانی پر کنید و حدود ۴ ساعت داخل یخچال بگذارید. می توان با سس توت فرنگی آن را سرو کرد، این پای بدون سس هم طعم دلچسبی دارد.

    طرز تهیه مواد میانی پای:

    آب پرتقال را همراه با ژلاتین مخلوط کرده تا اسفنجی شود. سپس روی بخار آب بگذارید تا شفاف و روان شود، پنیر خامه ای و شکر را با همزن بزنید تا شکر حل شود. سپس ماست خامه ای را اضافه کرده همچنان با همزن بزنید تا صاف و یکدست شود پس از آن ژلاتین خنک را به همراه توت فرنگی اضافه کرده با لیسک هم بزنید، کرم برای مصرف آماده است.

    طرز تهیه سس توت فرنگی:

    ۱۰۰ گرم توت فرنگی را به همراه ۲۰ گرم شکر و ۲ قاشق سوپ خوری آب پرتقال داخل غذاساز میکس کنید طوری که مخلوط شوند ولی توت فرنگی ها له نشوند.

    نکته:

    ۱ – به جای توت فرنگی می توان از میوه دیگر مانند آلبالو، شاتوت و یا تمشک استفاده کرد.

    ۲ – خمیر پای را می توان چند روز قبل پخت ولی کرم آن را همان روز سرو باید آماده کرد.

    ۳ – خمیر پخته پای را می توان داخل فویل پیچید و یک هفته در یخچال یا یک ماه در فریزر نگهداری کرد فقط پیش از مصرف باید چند ساعت در دمای محیط قرار گیرد تا آماده مصرف شود.

    پاسخ دادن