دستور تهیه بیسکویت کرانچ نارگیلی

    0
    82 views

    بیسکویت کرانچ نارگیلی، یک بیسکویت بسیار خوشمزه و عالی است که می توانید از آن برای پذیرایی از عزیزانتان استفاده کنید تا آن ها هم از طعم فوق العاده این بیسکویت لذت ببرند.

    مواد لازم:

    کره: ۱۲۰ گرم
    آرد: ۲۱۰ گرم
    نشاسته ذرت(سفیدرنگ): ۳۸ گرم
    پودر قند: ۱۵۰ گرم
    تخم مرغ: یک عدد زرده+نصف سفیده
    اسانس وانیل: یک قاشق چایخوری
    پودر نارگیل: ۵۰ گرم
    بیکینگ پودر: سه قاشق چایخوری

    مواد رویه:

    سفیده تخم مرغ: یک عدد
    پودر نارگیل: به مقدار لازم

    بیسکویت کرانچ نارگیلی

    طرز تهیه:

    1. کره و پودر قند را با همزن برقی به مدت تقریبی سه دقیقه بزنید تا کاملا سبک و کرمی شکل شود. تخم مرغ را اضافه کنید و حدود یک دقیقه بزنید. سپس اسانس وانیل را نیز بیافزایید و هم بزنید.
    2. همزن را خاموش کرده ترکیب آرد، بیکینگ پودر و نشاسته ذرت الک شده را اضافه کرده و با لیسک هم بزنید در آخر پودر نارگیل را بیافزایید و با لیسک مخلوط کنید.
    3. خمیر کمی چسبندگی دارد که این چسبندگی با استراحت در یخچال از بین می رود. خمیر را با روکش حداقل یک ساعت در یخچال قرار دهید.
    4. سپس مقادیر خیلی کم از خمیر برداشته بین دو لایه کیسه فریزر که آردپاشی نموده اید با وردنه به ضخامت تقریبی ۳ میلی متر باز نموده و کاتر گرد بزنید و در سینی فر بچینید.
    5. خمیرهای کاتر خورده را حدود ۱۵ دقیقه در یخچال استراحت دهید. سپس با سفیده تخم مرغ رومال نمایید و رویش پودر نارگیل بپاشید و در فراز پیش گرم شده به دمای ۱۷۵ درجه سانتی گراد به مدت تقریبی ۱۲ تا ۱۵ دقیقه بپزید در حدی که لبه های بیسکویت ها طلایی شود.
    6. سپس با یک کاردک بیسکویت ها را از سینی جدا نمایید و روی توری فلزی خنک کنید.

    نکته:

    خمیر این بیسکویت باید خنک باشد و به راحتی با کاردک قابل انتقال به سینی فر است. در غیر این صورت خمیر را روی صفحه سیلیکون یا کاغذ روغنی باز کرده و به سینی فر منتقل کنید.

    0

    پاسخ دادن