دمپختک بلغور و باقلا

    0
    69 views

    دمپختک یک غذای ایرانی می باشد که واقعا غذایی عالی و خوشمزه می باشد. در این بخش دستور تهیه دمپختک بلغور و باقلا را آماده کرده ایم.

    مواد لازم:

    برنج: سه پیمانه
    بلغور گندم درشت: دو پیمانه
    باقلا خشک زرد: دو پیمانه
    آب گوجه فرنگی غلیظ شده: دو پیمانه
    پیاز داغ: ۱/۴ پیمانه
    زیره سیاه: دو قاشق سوپخوری
    زعفران دم کرده: سه قاشق سوپخوری
    نمک، فلفل سیاه و زردچوبه: به میزان لازم
    روغن و کره: به میزان لازم

    دستور تهیه:

    1. برنج را با آب سرد شسته و با نمک خیس می کنیم. بلغور را نیز شسته و در یک ظرف با آب داغ بدون نمک خیس می کنیم.
    2. در قابلمه ی آب جوش ریخته، روی حرارت قرار داده و یک قاشق روغن مقداری زردچوبه افزوده، باقلا را به آن اضافه می کنیم و حدود ۱۰ دقیقه اجازه می دهیم تا باقلا بپزد، بعد آن را آبکش می کنیم و کنار می گذاریم.
    3. در ظرفی دیگر مقداری کره و روغن ریخته و روی حرارت قرار می دهیم، مقداری پیاز داغ، زردچوبه و فلفل اضافه کرده، بلغور را به آن می افزاییم و تفت می دهیم.
    4. آب گوجه فرنگی را افزوده و اجازه می دهیم تا بلغور و آب گوجه فرنگی نیم پز شود. برنج را در قابلمه ای همراه با مواد ریخته و روی حرارت قرار می دهیم.
    5. به برنج مقداری روغن افزوده و اجازه داده تا به جوش آید، بعد از جوشیدن باقلا را اضافه می کنیم و در انتها زمانی که آب برنج کم شد ادویه، زیره و زعفران را می افزاییم.
    6. پس از کشیده شدن آب برنج، برنج را با شغله ملایم دم می گذاریم.  در انتخا دمپختک را با گوشت قلقلی و مرغ پخته و سرخ شده سرو می نماییم.

    نکته:

    دمی بلغور و باقلا روغن زیادی به خود می گیرد و بهتر است برای طعم بهتر از کره بیشتر استفاده شود.

    0

    پاسخ دادن