خورش تره را به این سبک درست کنید

    0
    120 views

    خورش تره، خورشی می باشد که در نقاط مختلف کشورمان سرو می شود و در هرجا بر طبق دستور غذایی آن جا طبخ می شود.

    مواد لازم:

    گوشت خورشی خرد شده: 500 گرم
    تره پاک شده: 500 گرم
    لپه: نصف پیمانه
    ماست ترش: یک پیمانه
    پیاز بزرگ: یک عدد
    آرد تفت داده شده: یک قاشق سوپخوری
    نمک، زردچوبه، فلفل و روغن: به میزان لازم

    طرز تهیه:

    1. گوشت را به همراه پیاز خلالی خرده شده در مقداری روغن تفت می دهیم. مقداری زردچوبه، فلفل و آب جوش اضافه کرده و می گذاریم گوشت بپزد.
    2. تره را پس از شستن و خشک کردن، ریز خرده کرده در ماهی تابه ریخته و با حرارت زیاد اجازه می دهیم تا آب آن کشیده شود، بعد مقداری روغن افزوده و سبزی را سرخ می کنیم.
    3. لپه را از قبل خیس و آبکش کرده را به تره اضافه و به تفت دادن ادامه می دهیم. زمانی که گوشت نیم پز شد، سبزی و لپه را به اضافه می کنیم و زمان می دهیم تا لپه پخته شود.
    4. در 15 دقیقه آخر آرد، ماست ترش و نمک را به خورش افزوده و به آرامی هم می زنیم تا گوشت له نشود. در انتها این خورش را با پلو سرو می نماییم.

    نکته:

    خورش تره در شهرهای مختلف کشورمان به سبک همان شهر طبخ می شود.

    پاسخ دادن