کیک هویج پنیری یک کیک بسیار خوشمزه با ظاهری زیبا می باشد که می توانید از این کیک برای مراسم های خود استفاده کنید.

مواد لازم:

پنیر خامه ای: ۲۰۰ گرم
کره: ۱۲۰ گرم
آرد: ۴۰۰ گرم
شکر: ۲۰۰ گرم
تخم مرغ: ۴ عدد
رنده پوست پرتقال: ۲ قاشق چایخوری
بیکینگ پودر: ۳ قاشق چایخوری
هویج: ۲۰۰ گرم
آب پرتقال: دوسوم پیمانه

مواد لازم کرم پنیری:

پنیر خامه ای: ۲۵۰ گرم
عسل: یک قاشق چایخوری
آب پرتقال: ۲ قاشق سوپ خوری

طرز تهیه:

  1. فر را با درجه حرارت ۱۸۰ درجه سانتی گراد گرم کرده و قالب تو خالی ۲۳ سانتی متری را چرب کنید.
  2. کره نرم، پنیر خامه ای و شکر را در کاسه ای با دور متوسط همزن برقی بزنید تا سفید و پفی شود. تخم مرغ ها را دانه دانه اضافه کرده و پس از هر اضافه کردن با همزن بزنید رنده پوست پرتقال را نیز اضافه کرده و همزن را خاموش کنید.
  3. آرد و بیکینگ پودر را مخلوط کرده و به همراه آب پرتقال در چند مرحله اضافه کنید. در آخر هویج رنده شده را افزوده و یا لیسک همه مواد را با هم مخلوط کنید و داخل قالب آماده ریخته و به مدت ۵۰ دقیقه در فر قرار دهید.
  4. پس از خارج کردن از فر اجازه دهید کیک ۱۰ دقیقه ای در قالب بماند. سپس خارج کرده و روی توری فلزی خنک کنید. پس از کامل خنک شدن کیک را با رویه پنیری تزیین کنید.

طرز تهیه کرم پنیری:

پنیر خامه ای و عسل را با دور کند همزن برقی بزنید، سپس آب پرتقال را کم کم اضافه کرده و هم بزنید تا مخلوط صاف و یکدست شود.

0

پاسخ دادن