با فواید منحصر به فرد انار بیشتر آشنا شوید

    0
    11 views

    با فرا رسیدن فصل پاییز و حضور انار در این فصل زیبا، صحبت از فواید آن بسیار داغ است. انار خواص زیادی دارد که در اینجا شما را با آن آشنا کرده ایم.

    فواید انار

    انار سرشار از ترکیباتی است به نام پلی فنول ها که باعث پایین آمدن کلسترول بد خون یعنی LDL شده و اجازه نمیدهد صفحات چربی در عروق تولید شوند. فراموش نکنید که انار٬ مواد مغذی بسیاری دارد. یعنی در هر ۱۰۰ گرم از این میوه ۲۴۰ میلی گرم پتاسیم٬ ۳ گرم فیبر٬ ۱۳ میلی گرم ویتامین c ٬ ۸۰ درصد آب و ۵۰ کیلو کالری انرژی یافت میشود. در ضمن٬ مقداری آهن دارد ولی به عنوان منبع آهن نمی توان روی آن حساب کرد.

    میزان قندش نیز برای بیماران دیابتی مشکلی ایجاد نمیکند.

    درباره پلی فنون ها باید بگوییم که آنها ترکیباتی هستند که در اکثر میوه ها و سبزی ها به خصوص شاتوت و انگور قرمز وجود دارند و البته در انار بیشتر به چشم می خورند.
    درضمن٬ اسیدآلارژیک یکی از مهم ترین ترکیباتی است که در میوه های دیگر کمتر دیده شده اما ویژگی انار و رب آن مربوط به وجود همین اسید است.

    بعضی ها نسبت به خوردن این میوه و رب آن در طعم های مختلف حساسیت نشان میدهند ولی بهتر است بدانید معده خود اسیدکلریدریک ترشح می کند. افراد معدودی هستند که با مصرف انار یا رب انار ترش٬ معده شان دچار مشکل میشود زیرا ترشحات معده هر فرد نسبت به ترشی یک نوع عکس العمل نشان میدهد.

    اسید معده فرآیند هضم غذا را به عهده دارد حال مصرف میوه های ترش زمانی مانع هضم غذا میشوند که فرد خود علت را درک کند٬ یعنی مصرف رب انار ترش یا ملس یا شیرین بسته به ذائقه و تحمل معده هر فرد می تواند باشد و این موضوع مربوط به خوب یا بد بودن رب انار نمی باشد.

    در حقیقت انار خواص فراوانی داشته و طبیعتأ رب حاص از آن نیز بدون فایده نخواهد بود زیرا حدود ۱۰۰ سال است که دنیا به خواص انار و مصارف درمانی آن پی برده است.

    یادتان باشد که وقتی رب این میوه تهیه میشود پلی فنول و اسید آلارژیک آن در اثر حرارت از بین نمی رود و تنها ویتامینc آن کاهش میابد. پس رب انار نیز ارزش غذایی بسیار دارد. البته اگر از انار مرغوب و طی فرآیند بهداشتی تهیه شده باشد.

    0

    پاسخ دادن