مینی تارت آلو قرمز را به این سبک درست کنید

    0
    62 views

    مینی تارت آلو قرمز یک کیک بسیار خوشمزه می باشد که واقعا طعم فوق العاده ای دارد و پیشنهاد می کنیم که حتما این تارت را تجربه کنید.

    مواد لازم خمیر:

    کره: 115 گرم
    تخم مرغ: یک عدد
    شکر: یک قاشق سوپ خوری
    نمک: نوک چاقو
    آرد: 175 گرم

    مواد لازم میانی:

    شکر: 2 قاشق سوپ خوری
    تخم مرغ: یک عدد
    زرده تخم مرغ: 2 عدد
    شیر: 300 میلی لیتر
    وانیل: یک چهارم قاشق چای خوری
    آلو قرمز: 350 گرم
    خلال پسته: برای تزئین
    پودر قند: برای تزئین

    طرز تهیه:

    1. برای تهیه خمیر تمام مواد را داخل غذاساز ریخته و مخلوط کنید تا خمیر جمع شود خمیر را روی سطح آردپاشی شده کمی ورز دهید و در نایلون قرار داده و نیم ساعت در یخچال استراحت دهید.
    2. حرارت فر را روی 180 درجه سانتی گراد قرار داده، حبوبات و کاغذ را از روی خمیر برداشته و 5 دقیقه دیگر بپزید.
    3. آلوها را دو نیم کرده و از هسته جدا کنید و وسط هر خمیر یک نیمه شده آلو قرار دهید. برای تهیه مواد میانی تمام مواد را با همزن مخلوط کرده و به آرامی روی آلو و خمیر بریزید. مجددا در فر به مدت 25 الی 30 دقیقه قرار دهید. بعد از پخت اجازه دهید خنک شود سپس خلال پسته و پودر قند روی تارت ها بپاشید.

    نکته:

    آلوها حتما رسیده باشند.

    پاسخ دادن