امروز می خواهیم طرز تهیه مینی کیک فندق و شکلات را کیک فوق العاده خوشمزه می باشد و مناسب برای پذیرایی از عزیزانتان می باشد را آموزش بدهیم.

مواد لازم:

شکلات تلخ: ۱۰۰ گرم
کره: ۱۰۰ گرم
آب: سه چهارم پیمانه
پودر کاکائو: ۲۵ گرم
تخم مرغ: ۳ عدد
شکر قهوه ای: ۱۵۰ گرم
بیکینگ پودر: یک قاشق چایخوری
آرد: ۱۱۰ گرم
پودر فندق: ۳۵ گرم

مواد لازم گاناش:

خامه صبحانه: ۸۰۰ گرم
شکلات تلخ یا شیری: ۱۰۰ گرم

مواد لازم تزیین:

فندق: ۱۰۰ گرم
شکر: یک پیمانه
آب: ۱/۲ پیمانه

طرز تهیه:

  1. شکلات تلخ خرد شده و آب را در ظرف مناسبی ریخته و روی شعله ملایم قرار دهید تا شکلات ذوب شود.
  2. کره نرم و شکر قهوه ای را با دور متوسط همزن برقی بزنید تا کرمی و سبک شود سپس تخم مرغ ها را افزوده و مخلوط کرده در آخر شکلات ذوب شده را اضافه کنید.
  3. آرد، بیکینگ پودر، پودر کاکائو و پودر فندق را مخلوط کرده و به مواد افزوده و با لیسک هم بزنید تا همه مواد با هم ترکیب شود.
  4. قالب های مافین را با اسپری روغن چرب کرده و مواد را داخل قالب ها ریخته و در فر از پیش گرم شده با دمای ۱۸۰ درجه سانتی گرادبه مدت ۲۵ تا ۳۰ دقیقه قرار دهید.
  5. بعد از پخت از قالب جدا کرده و روی توری فلزی خنک کرده و با گاناش و فندق کاراملی شده تزیین کنید.

طرز تهیه گاناش:

خامه صبحانه را داخل شیر جوش ریخته و روی شعله ملایم قرار دهید تا خامه گرم شده سپس شعله را خاموش کرده و شکلات خرد شده را اضافه کرده و هم بزنید تا شکلات با گرمای خامه ذوب شده و کرم یک دستی حاصل شود. کرم را پس از خنک شدن روی مینی کیک ها بریزید.

طرز تهیه فندق کاراملی:

شکر را داخل ظرف مناسبی ریخته و روی شعله مستقیم قرار داده تا شکر تغییر رنگ داده و قهوه ای شود سپس آب را اضافه کرده و اجازه دهید تا کارامل بجوشد و کمی غلیظ شود. کارامل آماده را داخل فندق ریخته و کنار بگذارید تا خنک شود.

نکته:

۱ –  در صورت در دسترس نبودن اسپری روغن از کره ذوب شده برای چرب کردن قالب استفاده کنید. یا اینکه کاغذهای مخصوص کاپ کیک داخل قالب قرار دهید.

۲ – سس کارامل در صورت زیاد روی شعله قرار گرفتن سفت می شود و طعم خوش آیندی ندارد. پس از اضافه کردن آب و حدود ۵ دقیقه جوشیدن شعله را خاموش کنید.

0

پاسخ دادن