کیک گلابی یکی از کیک های می باشد که خواص بسیاری دارد و اگر به این کیک کمی هم دارچین اضافه کنید بسیار لذیذ تر می شود و می توانید با این کیک از عزیزانتان پذیرایی کنید.

مواد لازم:

کره: ۱۰۰ گرم
روغن مایع: نصف پیمانه
ماست: یک پیمانه
شکر: یک پیمانه
تخم مرغ: سه عدد
آرد: دو پیمانه
بیکینگ پودر: یک قاشق غذاخوری
گلابی: چهار عدد
دارچین: به میزان لازم

مواد لازم برای پخت گلابی:

شکر: یک پیمانه
آب: دو پیمانه
چوب دارچین: یک عدد

طرز تهیه کیک:

  1. کره را ذوب می کنیم. شکر و روغن را اضافه کرده و خوب مخلوط می کنیم تا کرم رنگ شود، سپس تخم مرغ ها را یکی یکی اضافه کرده و هر کدام را به مدت یک دقیقه هم می زنیم. ماست را اضافه کرده و همزن را خاموش می کنیم.
  2. آرد را همراه بیکینگ پودر الک کرده، به مایه افزوده و با لیسک مخلوط می کنیم. کف قالب را چرب کرده، یک سوم مایه کیک را داخل قالب می ریزیم.
  3. گلابی ها را از شربت خارج کرده، روی حوله آشپزخانه می گذاریم تا شربت آن گرفته شود، سپس روی مایه کیک به صورت ایستاده و با فاصله گذاشته، سپس کمی دارچین می پاشیم و مابقی مایه را در قالب می ریزیم و در فر با حرارت ۱۸۰ درجه سانتی گراد حدود ۵۰ دقیقه قرار می دهیم تا کیک بپزد.

طرز تهیه پخت گلابی:

آب و شکر را مخلوط کرده و روی حرارت می گذاریم. گلابی ها را پوست کنده با چوب دارچین داخل شربت در حال جوش می اندازیم تا گلابی ها نسبتا پخته شوند.

پاسخ دادن