کالبونی پیلاو یکی از غذاهای کشور ترکیه می باشد که طعم فوق العاده ای دارد و پیشنهاد ما این است که حتما این غذا را امتحان کنید تا شما هم به این غذا علاقه مند شوید.

موادلازم:

برنج: دو پیمانه
کشمش: ۵۰ گرم
گوشت گوسفندی ریز خرد شده: ۵۰۰ گرم
پیاز: یک عدد
سیر: دو حبه
استاک گوشت: چهار پیمانه
کره: ۶۰ گرم
بادام پوست گرفته شده: ۵۰ گرم
نمک: یک قاشق مرباخوری
دارچین: نصف قاشق چایخوری
هل: ۱/۳ قاشق چایخوری
روغن و ادویه: به میزان لازم

طرز تهیه:

برنج را شسته و آب آن را خالی می کنیم. کشمش را در آب خیسانده تا زمانی که نرم شود. پیاز را خرد کرده و با نیمی از کره تفت می دهیم.

گوشت و سیرهای خرد شده را اضافه کرده، به تفت دادن ادامه می دهیم و ادویه و آب را می افزایم تا بپزند.

بادام ها را داخل تابه ریخته و حرارت می دهیم، سپس مابقی کره را اضافه کرده، کشمش ها، هل و دارچین را اضافه می کنیم و کمی تفت می دهیم.

برنج و گوشت پخته شده را افزوده، نمک را اضافه کرده و استاک گوشت را می افزاییم، بعد روی حرارت ملایم گذاشته و دم می کنیم.

0

پاسخ دادن