در این هوای سرد پاییزی هیچ چیز نمی تواند مانند کیک شکلاتی با کرم شکلات سفید به همراه چای لذت بخش باشد و از خوردن آن لذت فراوانی را بدست بیاورد.

مواد لازم:

کره نرم: ۲۲۵ گرم
شکر: ۲۲۰ گرم
تخم مرغ: ۴ عدد
بیکینگ پودر: یک و یک دوم قاشق چایخوری
آرد: ۱۸۰ گرم
پودر کاکائو: ۵۵ گرم

مواد لازم برای کرم:

خامه فرم گرفته: ۲۵۰ گرم
شکلات سفید: ۲۲۵ گرم
خامه فرم گرفته(اضافه): ۲۰۰ گرم

طرز تهیه:

  1. فر را با حرارت ۱۸۰ درجه سانتی گراد گرم کنید. قالب گرد ۳۲ سانتی متری را چرب کرده با کاغذ بپوشانید. روی کاغذ را چرب کنید.
  2. کره و شکر را با مخلوط کن هم بزنید تا به شکل کرم در آید. تخم مرغ را به تدریج اضافه کنید تا کاملا جذب مواد شود.
  3. آرد، بیکینگ پودر و پودر کاکائو را الک کرده داخل مواد کره ای بریزید تا مخلوط شود. مواد آماده را داخل قالب بریزید و به مدت ۵۰ دقیقه در فر بپزید. سپس از فر خارج کرده بعد از ۱۵ دقیقه از قالب جدا کنید و کنار بگذارید تا کاملا خنک شود.
  4. بعد از خنک شدن کیک را از ارتفاع به دو قسمت مساوی تقسیم کنید. بهتر است کیک را با کمی قهوه رقیق شده مرطوب کرده سپس با کرم آماده پوشش دهید. کیک را به مدت ۳ ساعت در یخچال قرار دهید، سپس سرو نمایید.

طرز تهیه کرم:

  • خامه فرم گرفته (۲۵۰ گرم) را در ظرفی ریخته روی حرارت قرا دهید، شکلات سفید را اضافه کنید هم بزنید تا شکلات داخل خامه ذوب شود.
  • از روی حرارت بردارید و کنار بگذارید تا کاملا خنک شود. خامه فرم گرفته ریخته و به آرامی با همزن برقی هم بزنید تا ترکیب شود، کرم برای مصرف آماده است.

پاسخ دادن