نان چاباتا، نان ایتالیایی می باشد که طعم فوق العاده خوشمزه ای دارد که دستور تهیه آن را آماده کرده ایم. حتما این نان را تجربه کنید.

مواد لازم:

آرد: 500 گرم
بهبود دهنده چاباتا: 30 گرم
روغن زیتون: 100 گرم
زیتون اسلایس شده: 50 گرم
مخمر: 15 گرم
شکر: 50 گرم
نمک: 10 گرم

طرز تهیه:

  • آرد، مخمر، نمک و شکر را همراه با بهبود دهنده داخل میکسر می ریزیم تا باهم ترکیب شوند. روغن زیتون و زیتون را به آن اضافه کرده تا خمیر آماده شود.
  • خمیر را روی میز پهن کرده و به اندازه 8 ضربدر 12 سانتی متر برش می دهیم، بعد به 30 دقیقه می گذاریم تا استراحت کنند.
  • خمیرها را روی سینی فر گذاشته و سینی را در فر با دمای 200 درجه سانتی گراد به مدت 14 دقیقه قرار می دهیم تا بپزند.

نکته:

این نان ایتالیایی همراه غذا با سالاد سرو می شود و طعم خیلی خوبی دارد.

پاسخ دادن