نان چاباتا، نان ایتالیایی می باشد که طعم فوق العاده خوشمزه ای دارد که دستور تهیه آن را آماده کرده ایم. حتما این نان را تجربه کنید.

مواد لازم:

آرد: ۵۰۰ گرم
بهبود دهنده چاباتا: ۳۰ گرم
روغن زیتون: ۱۰۰ گرم
زیتون اسلایس شده: ۵۰ گرم
مخمر: ۱۵ گرم
شکر: ۵۰ گرم
نمک: ۱۰ گرم

طرز تهیه:

  • آرد، مخمر، نمک و شکر را همراه با بهبود دهنده داخل میکسر می ریزیم تا باهم ترکیب شوند. روغن زیتون و زیتون را به آن اضافه کرده تا خمیر آماده شود.
  • خمیر را روی میز پهن کرده و به اندازه ۸ ضربدر ۱۲ سانتی متر برش می دهیم، بعد به ۳۰ دقیقه می گذاریم تا استراحت کنند.
  • خمیرها را روی سینی فر گذاشته و سینی را در فر با دمای ۲۰۰ درجه سانتی گراد به مدت ۱۴ دقیقه قرار می دهیم تا بپزند.

نکته:

این نان ایتالیایی همراه غذا با سالاد سرو می شود و طعم خیلی خوبی دارد.

پاسخ دادن