دستور تهیه کیک سیب و دارچین

    0
    15 views

    این روز های سرد کیک به همراه چای خیلی می چسبد. در این بخش طرز تهیه کیک سیب و دارچین را که بسیار خوشمزه است را آماده کرده ایم.

    مواد لازم:

    آرد: ۵۰۰ گرم
    جوش شیرین: ۳/۴ قاشق چایخوری
    پودر دارچین: ۱/۲ قاشق سوپ خوری
    بیکینگ پودر: ۳ قاشق چایخوری
    کره: ۲۸۰ گرم
    شکر قهوه ای: ۳۹۰ گرم
    سیب: ۲ عدد
    تخم مرغ: ۶ عدد
    نمک:  ۱/۸ قاشق چایخوری

    طرز تهیه:

    1. کره، شکر قهوه ای و تخم مرغ را با همزن برقی بزنید تا کرمی و یکدست شود.
    2. آرد، دارچین،بیکینگ پودر، نمک و جوش شیرین را با هم مخلوط کرده و الک کنید. سپس مواد خشک را طی چند مرحله اضافه کرده و بالیسک به صورت دورانی هم بزنید.
    3. سیب ها را نگینی ریز کرده و به مخلوط اضافه کنید.
    4. مواد را داخل قالبی که چرب کرده اید ریخته و در فر از پیش گرم شده با دمای ۱۷۵ درجه سانتی گراد به مدت ۵۰ الی ۶۰ دقیقه در طبقه وسط فر بپزید.
    5. بعد از اتمام پخت، کیک را به مدت ۸ تا ۱۰ دقیقه داخل قالب سپس روی توری خنک کنید.

    نکته:

    برای پختن کیک مواد را داخل قالبی بریزید که یک سوم روی آن خالی بماند. در صورت زیاد بودن مواد باقی مانده آن را داخل قالب دیگری بریزید.

    0

    پاسخ دادن