دستور تهیه کیک سیب و دارچین

    0
    97 views

    این روز های سرد کیک به همراه چای خیلی می چسبد. در این بخش طرز تهیه کیک سیب و دارچین را که بسیار خوشمزه است را آماده کرده ایم.

    مواد لازم:

    آرد: 500 گرم
    جوش شیرین: 3/4 قاشق چایخوری
    پودر دارچین: 1/2 قاشق سوپ خوری
    بیکینگ پودر: 3 قاشق چایخوری
    کره: 280 گرم
    شکر قهوه ای: 390 گرم
    سیب: 2 عدد
    تخم مرغ: 6 عدد
    نمک:  1/8 قاشق چایخوری

    طرز تهیه:

    1. کره، شکر قهوه ای و تخم مرغ را با همزن برقی بزنید تا کرمی و یکدست شود.
    2. آرد، دارچین،بیکینگ پودر، نمک و جوش شیرین را با هم مخلوط کرده و الک کنید. سپس مواد خشک را طی چند مرحله اضافه کرده و بالیسک به صورت دورانی هم بزنید.
    3. سیب ها را نگینی ریز کرده و به مخلوط اضافه کنید.
    4. مواد را داخل قالبی که چرب کرده اید ریخته و در فر از پیش گرم شده با دمای 175 درجه سانتی گراد به مدت 50 الی 60 دقیقه در طبقه وسط فر بپزید.
    5. بعد از اتمام پخت، کیک را به مدت 8 تا 10 دقیقه داخل قالب سپس روی توری خنک کنید.

    نکته:

    برای پختن کیک مواد را داخل قالبی بریزید که یک سوم روی آن خالی بماند. در صورت زیاد بودن مواد باقی مانده آن را داخل قالب دیگری بریزید.

    پاسخ دادن