طرز تهیه فیله استریپس با سس تارتار

    0
    128 views

     

    امروز در این بخش از ایران پروا می خواهیم دستور تهیه فیله استریپس به همراه سس تارتار به شما عزیزان آموزش بدهیم. با ما همراه شوید.

    مواد لازم:

    فیله مرغ: هشت عدد
    کورن فلکس ساده بی طعم: دوپیمانه
    شیر: یک پیمانه
    آرد:نصف پیمانه:
    سرکه سفید: دوقاشق چایخوری
    سیر: دو حبه
    تخم مرغ: یک عدد
    روغن،آویشن،نمک،فلفل و پاپریکا: به میزان لازم

    مواد لازم برای تهیه سس تارتار:

    سس مایونز: یک پیمانه
    شکر: یک قاشق چایخوری
    آبلیمو: یک قاشق چایخوری
    سس گوجه فرنگی: یک قاشق چایخوری
    پیاز کوچک ریز رنده شده: یک عدد
    خیارشور رنده شده: ۱۰ عدد
    جعفری خرد شده: یک قاشق غذاخوری
    نمک و فلفل: به میزان لازم

    طرز تهیه سس:

    همه مواد را با هم مخلوط کرده و در یخچال می گذاریم تا طعم ها خوب با هم ترکیب شوند. می توانید این سس را در ظرف در بسته، چند روز در یخچال نگهداری کرده و در کنار سوخاری ها میل کنید.

    طرز تهیه فیله ها:

    1. فیله های مرغ را خوب می شوییم. در ظرفی شیر، سیرهای ریز رنده شده، تخم مرغ، آرد، سرکه، آویشن، نمک، فلفل و پاپریکا را خوب با هم مخلوط می کنیم.
    2. فیله ها را به مدت دو ساعت در این مواد گذاشته و اجازه می دهیم مزده دار شوند.
    3. کورن فلکس را کمی خرد می کنیم. فیله ها را یکی یکی از مواد درآورده و در کورن فلکس می غلتانیم تا کاملا اطراف فیله ها پوشید شود. سپس با دست فشار می دهیم تا به آن ها بچسبد.
    4. فیله ها را در روغن بسیار گرم شده، سرخ کرده و با سس تارتار سرو می کنیم.

    نکته:

    می توانید یک حبه سیر ریز خرد شده را به مواد سس اضافه کنید.

    پاسخ دادن