کاپ کیک شکلاتی را به این سبک تهیه کنید

    0
    27 views

    کاپ کیک شکلاتی یک وعده عصرانه خوشمزه می باشد که در این روزهای سرد به همراه چای بسیار می چسبد. با ایران پروا همراه شوید تا دستور این کاپ کیک شکلاتی را یاد بگیرید.

    مواد لازم

    ۱ فنجان آرد

    ¾ فنجان شکر

    ¼ فنجان پودر شکلات شیرین نشده

    ¼ قاشق چایخوری جوش شیرین

    ¼ قاشق چایخوری پودرخمیرمایه

    ¼ قاشق چایخوری نمک

    ½ فنجان کره

    ۲ فنجان شیرکاکائو

    ۱ تخم مرغ

    ½ فنجان شیر

    ۱ قاشق چایخوری وانیل

    روش تهیه خامه :

    در یک کاسه کوچک  ۱/۳ فنجان شکر و ۱ یا ۲ قاشق چایخوری شیر بریزید و باهم مخلوط کنید تا به صورت کامل با هم ترکیب شوند.

    روش تهیه کرم :

    در یک کاسه متوسط ۳ عدد تخم را بشکنید و با ۳ قاشق غذاخوری کره توسط یک مخلوط کن به آرامی هم بزنید تا مخلوط شوند. و ۱/۴ فنجان شکر و ۱/۴ قاشق چایخوری وانیل به آن اضافه کنید و تا زمانی هم بزنید که با هم ترکیب شوند .

    کاپ کیک شکلاتی

    دستور تهیه:

    ۱ . روغن و آرد را به آرامی به تعداد ۱۲ مافین فنجانی اماده کنید.در یک کاسه متوسط شش مواد اولیه را با یکدیگر هم بزنید.( به همراه نمک)

    ۲ . در یک ماهیتابه کوچک کره و شکلات را روی حرارت کم هم بزنید تا ذوب شوند و آرد را تا زمانی هم بزنید که باهم ترکیب شوند. تخم مرغ و شیر و وانیل را هم بزنید.خمیرهای آماده شده را تا نیمه مافین های فنجانی بریزید .

    ۳ . ۱۶ الی ۱۸ دقیقه بگذارید بپزد. مافین های فنجانی را بگذارید ۵ دقیقه خنک شوند. با یک سینی خنک آن ها را بردارید.

    ۴ . کرم را با قاشق داخل یک کیسه شیرینی که دارای دهانه ای ستاره ای است پر کنید . سپس آن را روی کاپ کیک های قرار بدهید و طوری فشار بدهید که فقط روی کاپ کیک ها را پر کند و به سمت بالا بیایید. (روی هر کیک اندازه دو قاشق چایخوری کرم پر کنید)

    ۵ . با کیسه شیرینی که داخلش از کرم پر شده است روی همه ی کاپ کیک ها را پر کنید. آن ها را در یک دیس بزرگ قرار بدهید. بگذارید ۱۵ الی ۳۰ خنک شود. با قاشق خامه را داخل کیسه شیرینی که دارای دهانه ی ریز می باشد پر کنید و بعد آن را روی تمامی کاپ کیک ها بریزید به مدت ۱۵ دقیقه صبر کنید تا روی آن تنظیم شود.

    0

    پاسخ دادن